Skrivena vrijednost poboljšivača tla Agriges

Skrivena vrijednost poboljšivača tla Agriges

Agriges kvaliteta

U Agrigesovoj korporativnoj politici fokus je uvijek bio na kvaliteti proizvoda kao i na dosljednosti cijelog proizvodnog procesa. Do danas, Agriges se može pohvaliti s tri potvrde o upravljanju (koje se odnose na kvalitetu, okoliš i sigurnost), te se oslanjaju na dva laboratorija, i to: laboratorij za kontrolu kvalitete i mikrobiološki laboratorij. Ovi laboratoriji provode stalni pregled sirovina i gotovih proizvoda, čime se osigurava potpuna dosljednost cijelog proizvodnog procesa. Kvaliteta poboljšivača tla Agriges! Za poljoprivrednike postaje sve teže dobiti obilne i kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju potrebe i potrošača i distribucijskih kanala. Zbog toga Agriges danas posebno usredotočuje na nove kontaminirajuće spojeve kao što su: klorati, perklorati, klorokrezol, teški metali, čija je uloga i prisutnost(odsutnost) istaknuta od strane raznih faktora u lancu opskrbe hranom, kao što su veliki maloprodajni i distribucijski kanal.

Agriges poboljšivači tla su kvalitetni i sigurni proizvodi!

Proces proizvodnje

„AGRIGES” sredstva za poboljšanje tla  temelje se na organskoj tvari koja je vrlo humificirana, prirodno sazrela u  biljkama bez uporabe peći ili vanjskih izvora topline. Gnoj se osigurava samo od strane certificiranih tvrtki, i ispušta se u jedinicu za dozrijevanje, gdje se povremeno miješa kako bi se zajamčila optimalna prirodna fermentacija organske tvari, koja se time podvrgava procesu humifikacije. Tako dobiveni materijal također je usitnjen kroz rezač s ciljem da se smanji njegov sadržaj vlage.
Tijekom procesa humifikacije, temperatura se neprestano prati pomoću sondi, postupno dosežući vrijednosti potrebne za dezinfekciju materijala od mikroorganizama štetnih za ljudsko zdravlje.
Nakon otprilike šest mjeseci sazrijevanja, materijal se premješta iz jedinice za dozrijevanje u jedinicu za skladištenje, kako bi se spriječilo da uronjeni i svježi materijal dođu u kontakt.
Više od šest mjeseci prolazi od prikupljanja do faze pakiranja.

Prednosti

•       Kroz prirodni proces sazrijevanja stajskog gnoja, konačni proizvod postaje potpuno slobodan od Salmonelle i E. coli

•       „Agriges” poboljšivači tla su „živi” proizvod, bogat korisnom aerobnom i anaerobnom mikrobnom florom.


•       „Agriges” poboljšivači tla bogati su huminskim i fulvinskim kiselinama, koje imaju ključnu ulogu u suzbijanju pojava kao što su smanjenje organske tvari i zamor tla.
•       Poseban proizvodni proces osigurava postizanje niskog sadržaja vlage i visoko topljivih mikro-peleta.

•       Dodatak vrijednih proteinskih sirovina omogućuje Agrigesovim poboljšivačima tla brzu hranjivu i bio-promotivnu aktivnost.

•       Prisutnost kalcijeva sulfata osigurava kiselost i desalinizirajuće djelovanje tla.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.