Specijalna linija kristalonskih gnojiva za primjenu u navodnjavanju

STERCORATIO “BLUE LINE” je linija proizvoda za primjenu u sustavima navodnjavanja,a gnojiva iz linije prate razvojne faze biljaka, prilikom kojih se potreba za hranjivima mijenja.

PROIZVODI:

HYDROFERT 20-20-20

Neovisno o fazi rasta i razvoja koristimo i uravnotežena, izbalansirana
gnojiva NPK 20-20-20. Gnojivo sa jednakim omjerom dušika,
fosfora i kalija (1:1:1). Formulacija za poljoprivredne kulture koje
zahtjevaju veći sadržaj dušika uravnotežen jednakom količinom fosfora i kalija. Namjenjen za primjenu na svim poljoprivrednim kulturama, te u proizvodnji rasada.

GREEN-GO 10-55-5
U fazi starta ,tj. ukorjenjivanja i klijanja biljci je najpotrebniji fosfor, jer pospješuje ukorjenjivanje, stimulira obilnu cvatnju i poboljšava obojenost plodova. Koristi se od sadnje do stvaranja prvih cvjetova.

HYDROFERT 21-7-14+3MgO
U fazi vegetacije i intenzivnog rasta, biljke brže rastu te im je potrebna nešto veća količina dušika. Ovisno o kulturi koristi se od početka intenzivnog rasta do stvaranja prvih plodova ili do kraja cvatnje.

HYDROFERT 8-20-30
U fazi sazrijevanja i donošenja plodova koristimo gnojiva sa povišenim udjelom kalija te nešto povećanim postotkom dušika radi pravilnog i uspiješnog metabolizma kalija u biljci.
Specifična formulacija za poljoprivredne kulture koje preferiraju kalij i
koriste ga u visokim količinama (rajčica, krumpir i dr.).
Pospješuje sve kvalitativne karakteristike plodova i nalazi svoju primjenu
u završnoj fazi, osobito na lisnatom i plodovitom povrću, u rasadnicima i na cvijeću.

KALYTRON Ca-
Kalyrton Ca- Namjenjeno je fertirigaciji svih onih kultura koje trebaju značajne količine kalcija (rajčica, paprika, dinja, lubenica, salata i dr.).
Primjena Kalytron Ca pospješuje kod kultura stvaranje otpornih i
zdravih tkiva iza čega slijedi produkcija cvijetova i plodova koji se mogu duže čuvati. Upotreba Kalytron Ca neophodna je u svim onim slučajevima
kada je potrebno spriječiti ili liječiti fiziološke poremećaje vezane uz slabu raspoloživost kalcija. Preporuča se upotreba od faze početka pupanja do kraja ciklusa kulture.