DUO

-READY-TO-ACT(odmah dostupno biljci) GNOJIVO

-DUGOROČNI UČINAK

-PREPORUKA ZA JESENSKU I PROLJETNU GNOJIDBU

DUO je gnojivo koje je spremno za djelovanje čak i pri niskoj temperaturi. Nakon raspodjele, nitratna frakcija ukupne količine dušika bit će odmah dostupna u otopini tla, što omogućuje apsorpciju i u ekstremnim klimatskim uvjetima.

Počevši od kasne zime – do ranog proljeća, vaš travnjak će uspješno iskoristiti sva svojstva DUO-a, što znači izvrsno zelenilo, brzo zgušnjavanje trave i najbolji prirodni način borbe protiv klijanja korova, koji to neće biti u mogućnosti radi nedostaka korisnog svjetla i prostora u gustom travnjaku.

Osim toga, odsutnost fosfora (nije bitno u ovom dijelu sezone) čini DUO idealnim ” gnojivom nepogodnim za korov” (fosfor potencijalno može podržati njegov rast korijena).

Veliki postotak dušika u N-metil urei osigurava produljeni učinak, a značajan omjer dušika i kalija  (K dolazi potpuno od kalij nitrata) jamči nutritivnu kvalitetu. Korištenjem u zadnjem dijelu godine
(kasna jesen), DUO bi također mogao pomoći travnjaku u nadvladavanju zimskog fiziološkog pada na najbolji način, zahvaljujući stvaranju rezervi i jačanju biljnih stanica od klimatskog stresa.

PAKIRANJE: 2Kg,5Kg,25 Kg
DOZIRANJE: 25-30 gr/m2