RyZerre 10 SB

RyZerre 10 SB je gnojivo posebno formulirano za sprečavanje nedostatka bakra u biljkama, zahvaljujući svojoj formuli koja omogućuje njegovu pravodobnu absorbciju.

Bakar je bitan nutrijent za biljke jer sudjeluje u brojnim metaboličkim procesima,te stabilizira molekule klorofila. Biljka ga zahtijeva u svim organima koji su aktivno uključeni u vegetativni i produktivni razvoj, a također je važan element jer se veže za određene biljne proteine s funkcijama povezanim sa sintezom (služi za aktiviranje sinteze ugljikohidrata ).

RyZerre 10 SB, zahvaljujući RyZei , povećava prehrambenu učinkovitost bakra jer ga može “ZAKVAČITI” i nositi lakše i brže prema ciljnim organima unutar biljke. Primjena RyZerre 10 SB dovodi do bolje vegetativno-produktivne ravnoteže optimizacijom ishrane biljaka.

SASTAV:
Bakar-sulfat 10%

NAPOMENA:

U slučaju miješanja s drugim proizvodima uvijek je preporučljivo provesti mješljivost i ispitivanje kompatibilnost na ograničenom broju postrojenja. Proizvod je kompatibilan s većinom proizvoda gnojiva i sredstva za zaštitu bilja koja se trenutno koriste. Ne preporučuje se miješanje s mineralnim uljima i proizvodi s alkalnom reakcijom (npr. polisulfidi). PAKIRANJE PROTRESTI PRIJE UPORABE

DOZIRANJE:

DOZVOLJENO U EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.