Tvrtku STERCORATIO osnovali su dvojica poslovnih kolega, sa ciljem olakšavanja nabave jednih od ključnih stvari za svaku granu poljoprivredne proizvodnje – GNOJIVA.

Zajedno sa našim poslovnim suradnicima u našu smo ponudu uvrstili proizvode pogodne kako za konvencionalni, tako i za ekološki način uzgoja, i što je najbitnije, sve možete pronaći na jednome mjestu, ne gubeći Vaše dragocjeno slobodno vrijeme na traženja po okolnim trgovinama,ili na internetu.

Sva gnojiva u ekološkoj ponudi, isto kao i razna sredstva, su certificirana za ekološku proizvodnju u Republici Hrvatskoj, i odobrena za korištenje u ekološkom uzgoju.
Gnojiva koja svoju primjenu nalaze u konvencionalnom načinu uzgoja, su proizvedena prema najnovijim tehnologijama, što jamči bolju iskoristivost a samim time i bolje prinose.
Folijarna prihrana je danas neizostavni dio gnojidbe svake kulture, pa smo za Vas pripremili i ponudu takvih proizvoda, što će sigurno biti zanimljivo za sve voćare i proizvođaće povrća na otvorenom i u plastenicima.

Sa tržišno povoljnim cijenama i organiziranom dostavom na Vaš kućni prag, STERCORATIO se u potpunosti prilagođava svojim potrošačima. Sve detalje možete vrlo lako pronaći na našim stranicama.

Obavezno pogledajte rubriku ŠTO MOŽEŠ DALJEna našim stranicama, kako biste pobliže upoznali koje su Vaše prednosti koje dobivate sa suradnjom sa tvrkom STERCORATIO!